El Taller del Roger
El taller Projectes solidaris Fotos Amics del taller Bloc Contacte

  Inici > El Taller

El Taller

El Taller del Roger està  al poble d’Alp, en un bell indret de la Cerdanya, al Nord de Catalunya i a deu quilòmetres de la frontera francesa.

Alp. (La Cerdanya)

Em passo hores i hores envoltat de fustes de tota mena, procedents dels boscos propers o bé d'altres llocs més llunyans. Les diferents menes de fusta estan ordenades i catalogades i algunes d'elles en un llarg procés d'assecat, fins que no estan a punt per a ser tornejades. De fet, el taller es pot considerar la primera peça d'aquesta història.

Un cop anivellat el terreny vaig construir l'estructura amb bigues de pi, resistent a les inclemències del clima pirinenc amb molt de fred, neu, glaç i un sol fort a l'estiu. Vaig fer la coberta de pissarra i més tard vaig afegir portes i finestres.

 

Per a poder posar en marxa el torn i la maquinària complementària, el taller es va dotar d'una xarxa elèctrica adient i del cablejat adequat per tenir internet a l'abast i després vaig complementar aquest espai amb una bona col·lecció d'eines manuals.

A més d'una quantitat considerabla d'eines que ja tenia, el torn va venir de Galícia, les primeres gúbies de Mallorca i la fusta anava arribant de diferents indrets.

La construcció del taller

     

     

     

     

 

Colabora Vols col·laborar amb
el Taller del Roger?

  Si tens fusta que no utilitzes
  Si saps d'algú que ha de podar
  Si conèixes aquell pagès que      esporga oliveres...

contacte  Posa't en contacte
amb el Taller del Roger i vindrem a buscar la fusta allà on calgui.Projectes a mida

Objectes a mida
Si estàs interessat en una peça o lot a la teva mida contacta amb El Taller del Roger


VÍDEO
 
El Taller del Roger   © El Taller del Roger. 2013    Llicència Creative Commons Inici   |    El Taller   |    Projectes solidaris   |    Fotos   |    Amics del Taller   |    Blog   |    Contacte
 
vaig