El Taller del Roger
El taller Projectes solidaris Fotos Amics del taller Bloc Contacte

  Inici > Amics del Taller

Amics del Taller

Són amics del taller totes aquelles persones que d'una manera o altra han aportat coneixements, idees i sobretot material i fustes de tota mena perquè el torn del taller no deixi de girar ni les gúbies de fer encenalls. Com agraiment a aquests actes de proximitat i d'ajuda desinteressada, s'ha reservat aquesta plana on s'aniran publicant tots els aconteixements relacionats amb els amics del taller.


  Jordi Rimbau
Alma mater del Tornyclub Barcelona, em proporciona materials i m'instrueix dia a dia, a més de compartir una bona estona cada dilluns al capvespre al local del club, juntament amb la Rosa i la resta de companys.
 

  Ramon Bargalló
Pagès del Masroig. En Ramon cultiva arbres fruiters, entre moltes altres coses, i quan ha d'esporgar oliveres i cirerers el vaig a veure i torno sempre amb força fusta cap al taller. Darrerament em va acompanyar a comprar una motoserra i em va donar bons consells .
 

  Josep Carreras
El Josep el vaig conèixer a través del meu pare. Quan el pare li va comentar els meus projectes, de seguida va oferir-me soques d'alzina i d'olivera, que aconsegueix quan poden i arrenquen els arbres vells en un tros que li cuida un masover. El Josep sempre està a punt d'ajudar tothom.
 

  Jordi i Josep Carol
Fusters d'Alp. Quan arribo de qualsevol lloc on he anat a buscar fusta, moltes vegades vaig directament a preparar-la pel torn, a la serra de tall que hi tenen a l'era de la fusteria. Són detallistes i sempre surto amb algun retall per tornejar.
 

  Fermin
L'amic Fermin, de la pizzeria El Felino, em porta fustes de Terol.
 

  Higini Marco
Membre del Tornyclub i amb qui compartim experiències i fustes de diverses espècies. L'Higini fa uns bolígrafs excepcionals i em va ensenyar tècniques d'acabats amb ciano.
 


  Juan Manuel
En Juan Manuel, Fuster i company del Tornyclub m'ajuda a preparar els troncs d'olivera i de noguera amb una gigantesca serra de cinta que te al Taller. També compartim viatges a trobades de torners.
 

  Pere Torner
El Pere em va portar a uns jardins que cuida, un dia que precisament havia podat cirerers. Vam passar un matí divertit amb el tractor i la motoserra.
 

  Toni Moliné
El Toni va sacrificar un tió d'olivera i me'l va portar per veure què en podia sortir. D'aquell tió de Nadal que encara duia els ulls pintats a la testa, en van sortir un parell de taules de tall i uns quants bolígrafs que van quedar preciosos.
 

  Jordi Alabau
En jordi em va portar als boscos on va a caçar, per recollir boix. De fet el boix no es pot tallar del bosc, per això recolliem els de tala controlada per feines de neteja del bosc. (Juliol - 2012)
 


  Xavi Mercader
L'1 de maig del 2013 vaig anar a conèixer en Xavi a Arenys de Lledó (Terol) prop de Calaceit a la serra del Matarranya. Vaig tornar amb el cotxe ple d'olivera i alguna cosa més.
 


  Eugenia
L'Eugènia, a més de ballar country amb la Marta i algunes noies més al centre cívic, també em porta troncs de Tona. .
 


  Xavi Borràs
Amic, artista, proper, únic.
 

  Sergi Faustino
Amic de la natura i de les arts escèniques, el Sergi és un gran coneixedor d'eines d'edició de vídeo i col·labora en les tasques de montatge i edició dels vídeos publicats en aquest web. (març - 2013)
 

Pau Pascual   Pau Pascual
Amb una mica de paciència i amb la creativitat i la usabilitat del Pau, hem construït aquest web i el blog. El Pau m'ajuda també en el manteniment, retoc fotogràfic i maquetació (Abril 2013)
 
 

Colabora Vols col·laborar amb
el Taller del Roger?

  Si tens fusta que no utilitzes
  Si saps d'algú que ha de podar
  Si conèixes aquell pagès que      esporga oliveres...

contacte  Posa't en contacte
amb el Taller del Roger i vindrem a buscar la fusta allà on calgui.


galeria
Fustes per tornejar 
El Taller del Roger   © El Taller del Roger. 2013    Llicència Creative Commons Inici   |    El Taller   |    Projectes solidaris   |    Fotos   |    Amics del Taller   |    Blog   |    Contacte